Ендо Корен Cancal Апекс локатор Автоматско Calibratingensures Ендодонтско Ѕвончето Сигнализација 3.2 инчен LCD Екран Ендодонтско Мерка

Ендо Корен Cancal Апекс локатор Автоматско Calibratingensures Ендодонтско Ѕвончето Сигнализација 3.2 инчен

DEN 2639.76

Неодамнешно

Това е достапна

Напредни мулти-фреквенција мрежна технологија на апекс локација и автоматско calibratingensures мерењата се точни.Датотеката клип, Усна кука и Допир сонда може да се sterilized од autoclaved sterilizer.На ѕвончето ќе ве извести кога датотеката е помалку од 2mm затворени до врвот.Компактна големина и стабилна дизајн овозможува одлична флексибилност во постапките.Тоа не е потребно за да го поставите уредот на нула пред мерење на секој поединец канал.