Lovejoy 69790428416 HERCUFLEX FX Серија 28416 FX 3.5 E Челик Цевки, Должина Преку Понесе 8.63, 5-1/16 x 5-1/16 се Роди, 11 OD, 1-1/4 x 5/8 Keyway Двата Краја

Lovejoy 69790428416 HERCUFLEX FX Серија 28416 FX 3.5 E Челик Цевки, Должина Преку Понесе 8.63, 5-1/16 x 5-1/16

DEN 734.40

Неодамнешно

Това е достапна

Совршеност понесе и вртежен момент капацитет. 1.5° на неусогласеност на опрема мрежа.Подобрена fastener отпорност на корозија.Напредни печат дизајн интензивирање на загадување на отпор.На Hercuflex спојка е зголемен номинален вртежен момент, поголеми максимална понесе големина и подолг живот.Тоа е заменлива со стандардни AGMA страната интерфејс.

Додатоци на производот

Lovejoy 69790442607 HERCUFLEX FX Серија 42607 FX 4SM Челик Цврсти Центар, 13/16 се Роди, 8.10 OD, 3/16 x 3/32 Неодамнешно
Lovejoy 69790442607 HERCUFLEX FX Серија 42607 FX 4SM Челик Цврсти Центар, 13/16 се Роди, 8.10 OD, 3/16 x 3/32

Обвиткан метрички завртки.Совршеност понесе и вртежен момент капацитет 1.5° на неусогласеност на опрема

DEN 1516.80
Lovejoy 69790438977 HERCUFLEX FX Серија 38977 FX 2.5 S Челик Цврсти Центар, 17 mm Понесе, 126.4 mm OD, 5 mm Неодамнешно
Lovejoy 69790438977 HERCUFLEX FX Серија 38977 FX 2.5 S Челик Цврсти Центар, 17 mm Понесе, 126.4 mm OD, 5 mm

Обвиткан завртки.Совршеност понесе и вртежен момент капацитет 1.5° на неусогласеност на опрема мрежа.По�

DEN 9857.28
Lovejoy 69790441497 HERCUFLEX FX Серија 41497 FX 3.5 СМ Челик Цврсти Центар, 26 mm Понесе, 174.5 mm OD, 8 mm Неодамнешно
Lovejoy 69790441497 HERCUFLEX FX Серија 41497 FX 3.5 СМ Челик Цврсти Центар, 26 mm Понесе, 174.5 mm OD, 8 mm

Обвиткан метрички завртки.Совршеност понесе и вртежен момент капацитет 1.5° на неусогласеност на опрема

DEN 18847.44
Lovejoy 69790441050 HERCUFLEX FX Серија 41050 FX 3.5 E Челик Цврсти Центар, Должина Преку Понесе 4.19, 2-5/16 Неодамнешно
Lovejoy 69790441050 HERCUFLEX FX Серија 41050 FX 3.5 E Челик Цврсти Центар, Должина Преку Понесе 4.19, 2-5/16

Совршеност понесе и вртежен момент капацитет 1.5° на неусогласеност на опрема мрежа.Подобрена fastener отпо�

DEN 18905.04
Lovejoy 69790435606 Челик Hercuflex FXL Серија 4.5 Опрема Центар, 0.625 x 1.25 Keyway, 5.31 Должина Преку Понесе, Неодамнешно
Lovejoy 69790435606 Челик Hercuflex FXL Серија 4.5 Опрема Центар, 0.625 x 1.25 Keyway, 5.31 Должина Преку Понесе,

Совршеност понесе и вртежен момент капацитет.Овозможува за 1.5 степен на неусогласеност на опрема мрежа.

DEN 16564.32
Во светот Електрични HdRF262-15/1-H-145TC Црв Опрема Reducers Страната на Текст, Шупливи Понесе Излез, 15:1 Неодамнешно
Во светот Електрични HdRF262-15/1-H-145TC Црв Опрема Reducers Страната на Текст, Шупливи Понесе Излез, 15:1

15 : 1 Сооднос 120 ВРТЕЖИ во минута Излез на 1800 ВРТЕЖИ во минута Текст 145 TC Рамка.Шупливи Понесе Излез...

DEN 10328.40
Lovejoy 69790434652 Челик HercuFlex FX Серија 34652 FCX 7 Hub, 5-1/2 се Роди, 14.3 OD, 8.69 Должина Преку Понесе, Неодамнешно
Lovejoy 69790434652 Челик HercuFlex FX Серија 34652 FCX 7 Hub, 5-1/2 се Роди, 14.3 OD, 8.69 Должина Преку Понесе,

Совршеност понесе и вртежен момент капацитет 1.5° на неусогласеност на опрема мрежа.Подобрена fastener отпо�

DEN 1173.60
Во светот Електрични HdRF325-30/1-L-182/4TC Црв Опрема Reducers, Левата Рака Излез, 30:1 Сооднос, 58 Излез Неодамнешно
Во светот Електрични HdRF325-30/1-L-182/4TC Црв Опрема Reducers, Левата Рака Излез, 30:1 Сооднос, 58 Излез

30 : 1 Сооднос 58 ВРТЕЖИ во минута Излез на 1800 ВРТЕЖИ во минута Текст 182 / 4 TC Рамка.Левата Рака Излез...

DEN 10801.20
Lovejoy 69790435233 Челик Hercuflex FXL Серија 3 Опрема Центар, 4.9 mm x 20 mm Keyway, 91.2 mm Должина Преку Неодамнешно
Lovejoy 69790435233 Челик Hercuflex FXL Серија 3 Опрема Центар, 4.9 mm x 20 mm Keyway, 91.2 mm Должина Преку

Совршеност понесе и вртежен момент капацитет.Овозможува за 1.5 степен на неусогласеност на опрема мрежа.

DEN 6075.60
Lovejoy 69790443657 HERCUFLEX FX Серија 43657 FX 4.5 S Челик Цврсти Центар, 5 се Роди, 9.09 OD, 1-1/4 x 5/8 Неодамнешно
Lovejoy 69790443657 HERCUFLEX FX Серија 43657 FX 4.5 S Челик Цврсти Центар, 5 се Роди, 9.09 OD, 1-1/4 x 5/8

Обвиткан завртки.Совршеност понесе и вртежен момент капацитет 1.5° на неусогласеност на опрема мрежа.По�

DEN 1749.60
Lovejoy 69790441090 HERCUFLEX FX Серија 41090 FX 3.5 E Челик Цврсти Центар, Должина Преку Понесе 4.19, 4-13/16 Неодамнешно
Lovejoy 69790441090 HERCUFLEX FX Серија 41090 FX 3.5 E Челик Цврсти Центар, Должина Преку Понесе 4.19, 4-13/16

Совршеност понесе и вртежен момент капацитет 1.5° на неусогласеност на опрема мрежа.Подобрена fastener отпо�

DEN 18847.44
Lovejoy 69790435526 Челик Hercuflex FXL Серија M 4 Опрема Центар, 0.5 x 1 Keyway, 4.75 Должина Преку Понесе, Неодамнешно
Lovejoy 69790435526 Челик Hercuflex FXL Серија M 4 Опрема Центар, 0.5 x 1 Keyway, 4.75 Должина Преку Понесе,

Совршеност понесе и вртежен момент капацитет.Овозможува за 1.5 степен на неусогласеност на опрема мрежа.

DEN 21975.36
Во светот Електрични HdRF237-10/1-Р-145TC Црв Опрема Reducers, Десната Рака Излез, 10:1 Сооднос, 175 Излез Неодамнешно
Во светот Електрични HdRF237-10/1-Р-145TC Црв Опрема Reducers, Десната Рака Излез, 10:1 Сооднос, 175 Излез

10 : 1 Сооднос 175 ВРТЕЖИ во минута Излез на 1800 ВРТЕЖИ во минута Текст 145 TC Рамка.Десната Рака Излез 2.37 Инчен W

DEN 8025.60
Lovejoy 69790435301 Челик Hercuflex FXL Серија 3.5 Опрема Центар, 6.4 mm x 28 mm Keyway, 106.4 mm Должина Преку Неодамнешно
Lovejoy 69790435301 Челик Hercuflex FXL Серија 3.5 Опрема Центар, 6.4 mm x 28 mm Keyway, 106.4 mm Должина Преку

Совршеност понесе и вртежен момент капацитет.Овозможува за 1.5 степен на неусогласеност на опрема мрежа.

DEN 8539.20
Lovejoy 69790433305 Челик FCX 2 Центар, 15/16 се Роди, 1/4 x 1/8 Keyway, 2.44 Должина Преку Понесе, 4.21 OD Неодамнешно
Lovejoy 69790433305 Челик FCX 2 Центар, 15/16 се Роди, 1/4 x 1/8 Keyway, 2.44 Должина Преку Понесе, 4.21 OD

Користење со ДЕВИЗНА или CX Спојки.Совршеност понесе и вртежен момент капацитет.Има 1.5 ° неусогласеност �

DEN 3438.72
Lovejoy 69790435579 Челик Hercuflex FXL Серија 4.5 Опрема Центар, 0.4375 x 0.875 Keyway, 5.31 Должина Преку Неодамнешно
Lovejoy 69790435579 Челик Hercuflex FXL Серија 4.5 Опрема Центар, 0.4375 x 0.875 Keyway, 5.31 Должина Преку

Совршеност понесе и вртежен момент капацитет.Овозможува за 1.5 степен на неусогласеност на опрема мрежа.

DEN 16698.96
Lovejoy 69790436129 Челик Hercuflex FXL Серија М 6 Опрема Центар, 6.25 x 1.25 Keyway, 7.41 Должина Преку Понесе, Неодамнешно
Lovejoy 69790436129 Челик Hercuflex FXL Серија М 6 Опрема Центар, 6.25 x 1.25 Keyway, 7.41 Должина Преку Понесе,

Совршеност понесе и вртежен момент капацитет.Овозможува за 1.5 степен на неусогласеност на опрема мрежа.

DEN 362.40
Lovejoy 69790442385 HERCUFLEX FX Серија 42385 FX 4S Челик Цврсти Центар, 6-1/16 се Роди, 8.10 OD, 1-1/2 x 3/4 Неодамнешно
Lovejoy 69790442385 HERCUFLEX FX Серија 42385 FX 4S Челик Цврсти Центар, 6-1/16 се Роди, 8.10 OD, 1-1/2 x 3/4

Обвиткан завртки.Совршеност понесе и вртежен момент капацитет 1.5° на неусогласеност на опрема мрежа.По�

DEN 23656.08
Lovejoy 69790435533 Челик Hercuflex FXL Серија M 4 Опрема Центар, 0.625 x 1.25 Keyway, 4.75 Должина Преку Понесе, Неодамнешно
Lovejoy 69790435533 Челик Hercuflex FXL Серија M 4 Опрема Центар, 0.625 x 1.25 Keyway, 4.75 Должина Преку Понесе,

Совршеност понесе и вртежен момент капацитет.Овозможува за 1.5 степен на неусогласеност на опрема мрежа.

DEN 21632.16