АЦЕ СТАКЛО 5871-112 Серија Епоксидна Обложени Флеш Хроматографија Резервоарот со 24/40 Горниот Заеднички и 24/40 Пониски Заеднички, 250 mL

АЦЕ СТАКЛО 5871-112 Серија Епоксидна Обложени Флеш Хроматографија Резервоарот со 24/40 Горниот Заеднички и

DEN 2127.84

Неодамнешно

Това е достапна

Епоксидна обложена. 250 Ml.Се продава во секоја од нив.Едноставна апсорпциона хроматографија колона за брза preparative separations со умерена резолуција.Овозможува separations на примероци од 0.01 до 10.0g3 во 10-15 минути.Колона и резервоар, само, се Епоксидна Обложена.Резервоар поврзува меѓу колона и протокот на контрола се прилагодат-тер.Зглобовите на колона, резервоар и адаптер се 24/40 или 45/50. Колони на располагање со или без Por.Б (70-100) запечатени-во fritted диск.Заеднички стеги, исто така, на располагање.Заврши објектот се состои од колона, резервоар, проток контрола на адаптер и се стега.

Додатоци на производот

Analtech P60077 HPTLC-ХЛ со Preadsorbent Зона, 150 µm, 100 mm Ширина, 100 mm Должина (Пакување од 25) Неодамнешно
Analtech P60077 HPTLC-ХЛ со Preadsorbent Зона, 150 µm, 100 mm Ширина, 100 mm Должина (Пакување од 25)

Непречено хомогена површината на HPTLC UNIPLATES дава висока јачина на бучава на ликвидност за densitometric скенира

DEN 4512.00
Analtech 01521 Uniplates, 10x20cm/Постигна/Мека/Силициум G/250um Дебел/15um Честички; 25/Pk Неодамнешно
Analtech 01521 Uniplates, 10x20cm/Постигна/Мека/Силициум G/250um Дебел/15um Честички; 25/Pk

Поддршка материјал : стакло.Флуоресцентни индикатор (степен c) : не.Медиуми : калциум сулфат.Големина на ч

DEN 4080.00
EMD Millipore 1.05579.0001 Пластични Поддржан TLC PEI Целулоза F Плоча, 20cm Ширина, 20cm Должина (Пакување Неодамнешно
EMD Millipore 1.05579.0001 Пластични Поддржан TLC PEI Целулоза F Плоча, 20cm Ширина, 20cm Должина (Пакување

пакет висина : 1.777 cm.пакет должина : 20.828 cm.пакет ширина : 20.828 cm.Тип на производ : FISHING_EQUIPMENT.Целулоза е органс

DEN 6429.36
DONLAB G Тип 2.5x7.5cm (80/Кутија) Стакло, Поддржан,Класични Силициум TLC Плоча Неодамнешно
DONLAB G Тип 2.5x7.5cm (80/Кутија) Стакло, Поддржан,Класични Силициум TLC Плоча

G модел : со калциниран гипс,без флуоресцентни indictor.Partical 1040µm,Дебелина 200250µm,лепење пенење quntity ≤2 Активно

DEN 1078.80