Eppendorf 022636600 Алуминиум Посебни Фиксна-Аголот на Роторот F-45-36-8 со Полипропилен Капак за Центрифуга Модел 5415D или 5415 R, 36-Место, 0.5 mL Цевка Капацитет

Eppendorf 022636600 Алуминиум Посебни Фиксна-Аголот на Роторот F-45-36-8 со Полипропилен Капак за Центрифуга

DEN 22560.00

Неодамнешно

Това е достапна

Полипропилен snap-на капакот за употреба со основните лабораториски примероци.Роторот е autoclavable на 121 степени C до 20 минути. 36-место цевка низа има 0.5 m L цевки.За користење со Eppendorf microcentrifuge модели 5415 D или 5415 R (се продава одделно). 0.5 m L Цевка Капацитет.

Додатоци на производот

Heathrow HS100504 Роторот, 4 x 8 Лента 0.2 mL Цевка Неодамнешно
Heathrow HS100504 Роторот, 4 x 8 Лента 0.2 mL Цевка

Две rotors 12 место стандард роторот со капак за 1.5 / 2 ml цевки 8место во дресот на роторот за четири 0.2 ml цевка �

DEN 1735.68
Eppendorf 022636138 Замав-Кофа Роторот A-8-11 со Алуминиумска Капак за Microcentrifuge Модел 5417 C или 5417 Неодамнешно
Eppendorf 022636138 Замав-Кофа Роторот A-8-11 со Алуминиумска Капак за Microcentrifuge Модел 5417 C или 5417

Замавкофа роторот со максимална ротациона брзина од 10.000 ВРТЕЖИ во минута.Алуминиум капак вклучени...

DEN 2052.00
Eppendorf 022625004 5810 Мулти-Цел Променлива Брзина на Центрифуга, 200-14,000 вртежи во минута Брзина, 120V/60Hz Неодамнешно
Eppendorf 022625004 5810 Мулти-Цел Променлива Брзина на Центрифуга, 200-14,000 вртежи во минута Брзина, 120V/60Hz

Променлива брзина на центрифуга со брзини кои се движат од 200 до 14,000 ВРТЕЖИ во минута.Accommodates фиксна и зам

DEN 1920.00